Terschelling

Het eiland Terschelling is de perfecte bestemming voor je vakantie. Maar ook voor een lekker weekendje of midweekje weg. Met kinderen is Terschelling een gewilde vakantieplaats. Het eiland is ook heel geschikt om je hond mee naar toe te nemen.

Terschelling is het middelste eiland van de vijf Nederlandse Waddeneilanden. Het eiland staat bekend om het breedste van West-Europa en om de vele zonuren. Met de boot vanuit Harlingen ben je in ongeveer twee uren in de haven van West-Terschelling.

Het eiland Terschelling kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen. Het strand en de zee zijn altijd dichtbij je vakantiehuis om lekker uit te waaien of te zonnen. Wandel heerlijk door de bossen of huur een fiets en verken de prachtige natuur van Terschelling.

De vakantiehuizen op Terschelling staan over het hele eiland. Je vindt accommodaties midden in de dorpen West-TerschellingWest aan ZeeMidslandMidsland aan ZeeFormerumHoorn en Oosterend. Maar er zijn ook huisjes in de duinen en in de bossen.

Op Terschelling heeft ieder dorp restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Zo vind je bijvoorbeeld in het dorp Midsland een uistekende pizzeria en Mexicaans restaurant en in het dorp Hoorn kun je heerlijk genieten van de Spaanse keuken.

Er is altijd wat te doen op Terschelling. Er zijn grote evenementen zoals Oerol, Fjoertoer en de Berenloop. Maar het eiland biedt ook een tal van activiteiten. Zo kun je blokarten op het Noordzeestrand, zeehonden spotten op de zandbanken met een rondvaart over het Wad of meegaan met een huifkartocht door de prachtige natuurgebieden die Terschelling biedt.

Toon accommodaties