Ons verhaal

Wij zijn Petty Bierman en Robin Medemblik en samen hebben we bezoekterschelling.nl opgericht. Onze doelstelling is om iedereen een unieke Terschelling-ervaring te laten beleven. We weten precies wat het eilandgevoel is, omdat we er zelf wonen. Wij laten je graag kennismaken met de pracht van de Waddenzee.

Eilandgevoel
Het echte eilandgevoel begint natuurlijk al op de boot naar Terschelling. De geur van het Wad, de heerlijke frisse zeewind en het prachtige uitzicht. Even de zorgen laten gaan en jezelf loslaten uit de dagelijkse sleur. Je gaat naar Terschelling.

Om je thuis alvast even het eilandgevoel te geven bieden we je een ruim aanbod van prachtige vakantiehuizen en accommodaties verspreid over Terschelling. We bieden kleine appartementen voor twee personen, maar ook grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor families en grote gezinnen.

Online boeken
Bij bezoekterschelling.nl kun je direct je perfecte accommodatie online vinden en meteen voor de laagste prijs boeken. De accommodaties op bezoekterschelling.nl zijn in eigendom van particulieren of ondernemers. Sommige accommodaties worden via onze eigen administratie verhuurd en andere door eigenaren zelf.

Bij bezoekterschelling.nl weten we hoe belangrijk een fijne accommodatie is voor de beste ervaring. Daarom kennen wij al verhuurders persoonlijk en bezoeken we de accommodaties met regelmaat.

Blogs
Om je een voorproefje van een heerlijke Terschelling-vakantie te geven, raden we je aan om onze blogs op onze website te lezen.

Als je vragen hebt over Terschelling of over onze accommodaties kun je ons altijd bereiken via de mail: info@bezoekterschelling.nl.

Succes met boeken en alvast een fijne Terschelling-ervaring toegewenst!

Met vriendelijke groeten,

Petty Bierman en Robin Medemblik