Zomervakantie

In de zomervakantie naar Terschelling? Geniet ook in de zomer van het heerlijke strand en de prachtige duinen. In de zomer kun je lekker zwemmen in de duinmeertjes of in de Waddenzee bij het Groene Strand.

Kom fijn naar het eiland met je hele gezin of hele familie. Bekijk hieronder al onze accommodaties beschikbaar in de zomervakantie van 2019.

Zomervakanties in Nederland voor 2019
- Noord-Nederland 13 juli t/m 25 augustus
- Midden-Nederland 20 juli t/m 1 september
- Zuid-Nederland 6 juli t/m 18 augustus

Toon accommodaties

accommodaties | Zomervakantie:

Waarom naar Terschelling in de zomer?
Terschelling is de ultieme vakantiebestemming voor een vakantie in eigen land als je van zon, zee, strand en natuur houdt. Beleef je zomervakantie aan één van de breedste Noordzeestranden van Nederland. Geniet van de prachtige hoge duinen, de verkoelende bossen of de natuurgebieden zoals de Boschplaat.

Met de kinderen
De kinderen kunnen eindeloos buiten spelen, terwijl je zelf lekker van de rust van het eiland geniet. Het eiland biedt allerlei activiteiten en evenementen om jouw zomervakantie naar Terschelling perfect te maken.

Met de hond
Terschelling is uitermate geschikt om je honden mee naar toe te nemen. In de bossen en op het strand mogen honden heerlijk los lopen. Er zijn genoeg accommodaties waar honden welkom zijn en honden zijn zelfs gratis op de veerboten van Rederij Doeksen.